woensdag 27 oktober 2010

Maasmechelen dag 3!



Hier zijn we alweer met de foto's van dag 3. Vanmorgen zijn we weer gaan zwemmen, en daarna kwam er iemand naar ons huis om ons brood te leren bakken. Dat was leuk, en de broodjes werden echte kunstwerkjes, er waren strikjes, poezenbroodjes, stokbroodjes,... Straks mogen we ze proeven! Vanmiddag aten we lekkere frietjes, die juf An voor ons gebakken heeft. Deze namiddag hebben we een spannend bosspel gespeeld. Lopen dat die tijgers en leeuwen kunnen! De juffen konden hen bijna niet pakken. Iedereen verdiende een lekkere prijs.
Vanavond weer in ons lekker bedje slapen. Gisteravond was iedereen om 8 uur al in dromenland, en vanmorgen moesten de juffen de meeste nog wakker maken. Wat een slaapkopjes!
Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.