donderdag 21 oktober 2010

Zoutdeeg

Voor wie thuis nog wat verder wil boetseren:

recept voor zoutdeeg:
Dit heb je nodig: 3 koppen bloem, 1 kop zout en 1 kop water.
Alles mengen en eventueel nog wat water of bloem bijdoen. Je kan het bakken in de oven (dit duurt wel 2 uurtjes) of zo laten drogen. Je kan het daarna ook nog schilderen.

Het deeg dat je over hebt, kan je gemakkelijk in een afgesloten zakje bijhouden. Als je terug wil boetseren doe je er best een klein beetje water bij en je kan opnieuw starten!
Veel plezier!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.