woensdag 24 oktober 2012

Maasmechelen dag 3

Hallo! Na de drukke dag van gisteren hebben onze kindjes allemaal zalig geslapen, en de juffen ook. Vandaag was een speciale dag, want Berre was jarig. De eetruimte en zijn plaatsje aan tafel waren feestelijk versierd,en hij kreeg een leuke kroon. Hij had ook lekkere koekjes mee om zijn vriendjes mee te trakteren. Deze morgen zijn we eerst gaan zwemmen, en daarna mochten ze eventjes een filmpje kijken tot iedereen klaar was om naar buiten te gaan. Ze hebben zich reuze geamuseerd met de gocarts. Deze middag stonden er lekkere frietjes op het menu, die juf Inge voor ons heeft gebakken. Deze namiddag hebben we een hele grote wandeling gemaakt op de heide. Dat was echt prachtig. De juffen hebben om de beurt foto's genomen, en daar zitten echte postkaartjes tussen. Nu is er een groepje nog eens naar buiten in het donker gaan voetballen, en de kindjes die al wat moe waren zitten gezellig vriendschapsbandjes te knopen. Wat een leuke dag was het weer, en zo warm dat het wel zomer leek! Slaapwel en tot morgen!

2 opmerkingen:

  1. Ze amuseren zich daar precies allemaal heel goed. Hoe kan het ook anders, mooi weer, mooie streek, lekker eten en een uitgebreid avontuurlijk en prettig programma. We zien hier op het thuisfront elke avond uit naar de prachtig genomen foto's. Zo is het voor ons alsof we er een beetje bij zijn -).

    Papa en mama van Remco en Hanne Baluwé

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor deze toffe reactie! Het is voor ons ook leuk om jullie opmerkingen te lezen. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.